Przejdź do treści
Toggle navigation
Український сервіс
Main navigation
Kraj
Świat
Gospodarka
Sport
Kultura
Studio PAP
Nagroda im. Ryszarda Kapuścińskiego
Wersja serwisu
Polski
English
Русский
Newsletter
Strona główna
Kryzys wodny może zagrozić połowie produkcji żywności do 2050 r.
GIS ostrzega przed akryloamidem w chipsach warzywnych z Lidla
Plastik w rybach, mięsie i ryżu. Naukowcy: powszechnie zanieczyszcza jedzenie
Czy zabraknie cukru? Wicepremier Sasin odpowiada
Ardanowski: przez wojnę na Ukrainie w produkcji żywności pojawia się wielka wyrwa
Copyright © PAP 2024
Stopka Menu
O agencji
BIP
Redakcje
Polityka prywatności
Przetargi
Praca i Staż
Zgłoś błąd
Kontakt
Ta strona korzysta z plików cookie. Sprawdź naszą politykę prywatności, żeby dowiedzieć się więcej.
Zgadzam się