O PAP.pl

PAP.pl to portal PAP - największej agencji informacyjnej w Polsce, która zbiera, opracowuje i przekazuje obiektywne i wszechstronne informacje z kraju i zagranicy. W portalu użytkownik może przeczytać wybór najważniejszych depesz, wzbogaconych o zdjęcia i wideo.

Tag: witaminy

  • Mięso ryb karpiowatych, ale też innych gatunków, nadaje się do produkcji chipsów, prażynek. Fot. PAP/Marcin Bielecki
    aktualizacja:

    Przekąska, która ma mniej kalorii niż tradycyjne chipsy. "Karpioki" mogą trafić do masowej produkcji [NASZE WIDEO]

    Prażynki z mięsa karpia i skrobi są zdrowsze niż zwykłe chipsy, mniej kaloryczne, a zawierają kwasy omega 3, minerały i witaminy. Nową przekąskę opracowali naukowcy ZUT z katedry technologii rybnej, roślinnej i gastronomicznej. +Karpioki+ mogą trafić do masowej produkcji.

  • Dynie. Fot. PAP/Jakub Kaczmarczyk
    aktualizacja:

    Wszystkie zalety dyni. Naukowcy nie mają wątpliwości

  • Tabletki (zdj. ilustracyjne). Fot. PAP/Michał Walczak
    aktualizacja:

    Czy warto spożywać witaminy zawarte w suplementach diety? Farmakolog odpowiada

  • Dziecko u dentysty Fot. PAP/Marcin Bielecki
    aktualizacja:

    Szkorbut wciąż zagrożeniem. Liczba chorych dzieci w USA wzrosła trzykrotnie

  • Fot. PAP/Wojciech Pacewicz
    aktualizacja:

    Dlaczego warto jeść truskawki? [NASZE WIDEO]

  • Jajka na świątecznym stole Fot. PAP/Darek Delmanowicz
    aktualizacja:

    Żółtko czy białko? Co jest bardziej wartościowe?

  • Jabłka w sadzie, Fot. PAP/Darek Delmanowicz
    aktualizacja:

    Ile witamin ma jabłko czy marchewka? Sprawdzi to specjalny czujnik

  • Naukowcy odkryli, która witamina chroni przed rakiem jajnika Fot. PAP/Archiwum Turczyk
    aktualizacja:

    Jeden z najbardziej śmiertelnych nowotworów. Naukowcy odkryli, która witamina wspiera przed nim ochronę

Serwisy ogólnodostępne PAP