Przejdź do treści
Toggle navigation
Український сервіс
Main navigation
Kraj
Świat
Gospodarka
Sport
Kultura
Studio PAP
Nagroda im. Ryszarda Kapuścińskiego
Wersja serwisu
Polski
English
Русский
Newsletter
Strona główna
Piotr Kępiński, pisarz, miłośnik Włoch: poznajcie Rzym, którego jeszcze nie znacie [WYWIAD]
Włochy walczą z podrabianiem ich żywności. Proceder przynosi krajowi ogromne straty
Dzień carbonary, która świętuje w tym roku 70-lecie
Słodki afrodyzjak, tiramisu, 21 marca ma swoje święto
Symbol włoskiej kuchni ma swoje święto. Dziś Dzień Pizzy
Gnocchi, bruschetta, a nawet pizza. Na jakich przysmakach włoskiej kuchni łamią język turyści?
Największe grzechy w kuchni włoskiej? Dotyczą pizzy i makaronu
Złe informacje dla miłośników włoskiej kuchni: ceny pizzy idą w górę
Copyright © PAP 2024
Stopka Menu
O agencji
BIP
Redakcje
Polityka prywatności
Przetargi
Praca i Staż
Zgłoś błąd
Kontakt
Ta strona korzysta z plików cookie. Sprawdź naszą politykę prywatności, żeby dowiedzieć się więcej.
Zgadzam się